10, 11, 12 mei 2023
Brabanthallen 's-Hertogenbosch
00

Dagen Dag

00

Uren Uur

00

Minuten Minuut

00

Seconden Seconde

Bezoekers

Bezoekers

Graag verwelkomen wij u op de Champignondagen. Deze vakbeurs vindt plaats van 10-12 mei 2023 in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch.

Binnenkort kunt u op deze pagina meer nieuws vinden over bezoek en registratie voor deze ontmoetingsplek voor proffesionals in de de paddenstoelenbranche.

Terugblik Champignondagen 2019

Van 22-24 mei 2019 werden de Champignondagen voor de 35ste keer georganiseerd in de Brabanthallen,
‘s-Hertogenbosch. Dit evenement was voor de paddenstoelenbranche een uitgelezen gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en kennis van de nieuwste ontwikkelingen op te doen.

Klik hier voor een impressie van de Champignondagen 2019.

Bezoekers en deelnemers
Ook in 2019 was de Champignondagen weer gegroeid zowel in aantal exposanten als in het aantal m2 beurs als in aantal bezoekers. Tijdens de Champignondagen presenteerden 115 standhouders hun producten diensten en/of services aan de bezoekers. Hiervan waren 53 internationale standhouders. Een recordaantal van 3.282 bezoekers uit 83 verschillende landen bezochten deze editie van de Champignondagen.

Ambassador of the Mushroom Industry Award
Tijdens de Champignondagen vond voor de derde keer de uitreiking van de ‘Ambassador of the Mushroom Industry Award’ plaats. Tijdens het Welkomst Event op 22 mei werden deze awards uitgereikt aan Magda Verfaillie van Mycelia, Johan Baars van Wageningen University & Research Center, Anton Sonnenberg Wageningen University & Research Center, Ko Hooijmans Voorzitter Vakgroep Paddenstoelen van L.T.O. Nederland en Jan Klerken van Scelta Mushroom in Venlo.

Mocht u vragen hebben over de Champignondagen, dan kunt u contact opnemen met het projectteam, Frank Duller en Natascha Kiefmeijer. Wij zijn u graag van dienst.

T +31 (0) 73 20 20 229
E info@champignondagen.nl

Informatie

Projectteam
Frank Duller en Natascha Kiefmeijer

Organisatie

Champignon Exhibitions BV
Stichting Champignondagen
PO Box 403 NL-5201 AK
's-Hertogenbosch

Snel naar

  • Route en contact
  • Bezoekers
  • Exposanten

Afer movie 2019