Laatste editie was op 10, 11, 12 mei 2023 - Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Bezoekers

Bezoekers

Champignondagen 2023
Hét evenement dat u niet mag missen als u werkzaam bent in de paddenstoelenbranche komt er weer aan. Van 10 t/m 12 mei vindt u drie dagen lang belangrijke partijen uit de paddenstoelenbranche onder één dak. De online registratie is live! Registreer u nu via de blauwe button rechts en bespaar € 75,- entree.

De Champignondagen is hét platform van de Internationale Paddenstoelenbranche en geeft u de gelegenheid om:
•    Branchegenoten te ontmoeten
•    Uw relatienetwerk uit te bouwen
•    Ideeën en kennis uit te wisselen
•    Op de hoogte te blijven van de nieuwste marktontwikkelingen en technologieën

Parkeerinformatie Brabanthallen
Hotelovernachtingen

Terugblik Champignondagen 2019
Van 22-24 mei 2019 werden de Champignondagen voor de 35ste keer georganiseerd in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. Dit evenement was voor de paddenstoelenbranche een uitgelezen gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en kennis van de nieuwste ontwikkelingen op te doen.

Klik hier voor een impressie van de Champignondagen 2019.

Bezoekers en deelnemers
Ook in 2019 was de Champignondagen weer gegroeid zowel in aantal exposanten als in het aantal m2 beurs als in aantal bezoekers. Tijdens de Champignondagen presenteerden 115 standhouders hun producten diensten en/of services aan de bezoekers. Hiervan waren 53 internationale standhouders. Een recordaantal van 3.282 bezoekers uit 83 verschillende landen bezochten deze editie van de Champignondagen.

Ambassador of the Mushroom Industry Award
Ook dit jaar reikt de Stichting Champignondagen deze bijzondere award uit aan een persoon die als een ware ambassadeur bijdraagt aan een positieve uitstraling van de paddenstoelensector. Heeft u een potentiële kandidaat, mail ons via info@champignondagen.nl

In 2019 werd deze awards uitgereikt aan Magda Verfaillie van Mycelia, Johan Baars van Wageningen University & Research Center, Anton Sonnenberg Wageningen University & Research Center, Ko Hooijmans Voorzitter Vakgroep Paddenstoelen van L.T.O. Nederland en Jan Klerken van Scelta Mushroom in Venlo.

Vragen
Mocht u vragen hebben over de Champignondagen, dan kunt u contact opnemen met het projectteam, Frank Duller en Natascha Kiefmeijer. Zij zijn u graag van dienst.

T +31 (0) 73 20 20 229
E info@champignondagen.nl

Informatie

Projectteam
Frank Duller en Natascha Kiefmeijer

Organisatie

Champignon Exhibitions BV
Stichting Champignondagen
Postbus 403
5201 AK 's-Hertogenbosch

Social media

© Champignon Exhibitions BV 2024

Met passie gerealiseerd door Wijsneus Media

After movie 2023